hmm 1,3 ? nie za duzo ??
CB gdzie upchnąć w O II skoda octavia II
Zwiń
X
-
CB gdzie upchnąć w O II skoda octavia II
Pytanko gdzie położyć najlepiej radio CB ( alan 48 - nie małe radyjoooo ojca rydzyka ) dzisiaj nabyłem i miedzy siedzeniem a kolumna środkową mało miejsca podłokietnik nie mieści. Nie chce na silę wciskać miedzy fotel a kolumnę. Jakieś porady ( boże boje się linczu - jak temat już się pojawił )Skoda Octavia II 2.0TDI 16V BKD v. Elegance.
-
-
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez jefryboże boje się linczu - jak temat już się pojawiłide dalej maglować szukajke
[ Dodano: Wto 30 Mar, 10 22:09 ]
Zamieszczone przez AdamBjefry, sprawdź czy wejdzie w miejsce schowka po lewej stronie kierownicy.Skoda Octavia II 2.0TDI 16V BKD v. Elegance.
Komentarz
-
-
ja u siebie mam luzem pomiedzy konsolą a prawym siedzeniem, radio wchodzi na styk jest sparte o dzwignie do przesuwania fotela i jest giteswiem wiem ze to nie fachowo ale mi to nie przeszkadza, dodam ze podpinam go do zapalniczki
superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piramidaja u siebie mam luzem pomiędzy konsolą a prawym siedzeniem, radio wchodzi na styk jest wsparte o dźwignie do przesuwania fotela i jest giteswiem wiem ze to nie fachowo ale mi to nie przeszkadza, dodam ze podpinam go do zapalniczki
Skoda Octavia II 2.0TDI 16V BKD v. Elegance.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piramidaja u siebie mam luzem pomiedzy konsolą a prawym siedzeniem, radio wchodzi na styk jest sparte o dzwignie do przesuwania fotela i jest giteswiem wiem ze to nie fachowo ale mi to nie przeszkadza, dodam ze podpinam go do zapalniczki
Jedyny problem jest jak ktoś odsuwa fotel, to wtedy radio potrafi spaść -> trzeba wsadzić od nowa, ot cały problem.
Komentarz
-
-
Witam serdecznie. W opisie mojego wozidełka wspomniałem o moim CB Alanku. Upchnałem je w obudowie popielniczki na konsoli środkowej. Napięcie podpięte bezpośrednio pod styki zapalniczki z dodatkowym bezpiecznikiem. Listwa led podświetlająca radio podłączona pod wyłącznik ciśnienia ogumienia, coby można było regulować natężenie światła.
Komentarz
-
-
Rzuc okiem tutaj:
też tak zamontowałem na standardowym uchwycie, podpiąłem do bezpiecznika i just miód. Nie przeszkadza, jest wystarczająco wygodnie umiejscownione, żeby regulować jadąc z zewnątrz mało widoczne.
Grucha w drzwiach, przyciśnięta chwilowo (1,5 roku temu) gąbką do szyb, żeby nie latała (prowizorki są najtrwalsze). Nie przeszkadza przy otwieraniu zamykaniu drzwi. Jak dla mnie barzo dobre miejsce, mały nakładem środków i bez konieczności rzeźbienia w tapicerce.
Komentarz
-
-
JA MAM JFK 2 PRZYKRĘCONEGO DO SCHOWKA PO LEWEJ STRONIE KOLUMNY KIEROWNICZEJ. TO RADIO JEST RACZEJ DUŻYCH GABARYTOW, MOCOWANIE GRUSZKI WCIŚNIĘTE POMIĘDZY LISTWĘ NA DESCE A SAMĄ DESKĘ. MI TAKA LOKALIZACJA NIE PRZESZKADZA (KOLANA) JEST DOGODNY DOSTĘP I CO BARDZO WAŻNE MAŁO CO JE WIDAĆ Z ZEWNĄTRZ PRZEZ SZYBE.piotr
CB PRESIDENT JFK 2 + LEMM EGLE AT1000
Komentarz
-
Komentarz